Advertisement

Fatih Terim Burak Elmas - Burak Elmas: 'Fatih Terim ve Arda Turan dükkanın sahibi ... : Galatasaray kulübü başkan adaylarından burak elmas, tivibu spor'a konuştu.

Fatih Terim Burak Elmas - Burak Elmas: 'Fatih Terim ve Arda Turan dükkanın sahibi ... : Galatasaray kulübü başkan adaylarından burak elmas, tivibu spor'a konuştu.. Sonuna kadar fatih teri̇m destekçisiyim ve burak elmas 'ın kazanmasını istedim. Galatasaray'ın teknik direktörü galatasaraylı fatih terim'dir. Galatasaray kulübü başkan adaylarından burak elmas, tivibu spor'a konuştu. Burak elmas'tan fatih terim açıklaması. Galatasaray'ın favori başkan adayı burak elmas, sabah spor'a konuştu.

Terim'i florya'ya geri döndüren burak elmas ve ekibi transfer için kolları sıvadı. Seçim öncesinde fatih terim'le görüşeceklerini belirten elmas. Galatasaray kulübü başkan adaylarından burak elmas, tivibu spor'a konuştu. Galatasaray'ın seçimli olağan genel kurulunda rakiplerinden fazla oy alan burak elmas, kulüpte başkanlık koltuğuna oturan 38. Elmas, 31 mayıs tarihinde sözleşmesi biten ve takımdan ayrılan fatih terim ile.

Son dakika spor haberleri: Galatasaray'da Burak Elmas'tan ...
Son dakika spor haberleri: Galatasaray'da Burak Elmas'tan ... from iaftm.tmgrup.com.tr
Elmas, zafer gececi bu konuya açıklık getirdi. Görüşmede genel kurul üyesi iş insanı bahattin demirbilek'in de yer aldığı kaydedildi. Galatasaray'ın seçimli olağan genel kurulunda rakiplerinden fazla oy alan burak elmas, kulüpte başkanlık koltuğuna oturan 38. Seçim öncesinde fatih terim'le görüşeceklerini belirten elmas. Paylaşımda yer alan fotoğraflarda burak elmas ile fatih terim'in samimi ve neşeli görüntüsü dikkati çekti. Elmas, 31 mayıs tarihinde sözleşmesi biten ve takımdan ayrılan fatih terim ile. Sayımın bitmesinden sonra açıklamalarda bulunan burak elmas, fatih terim konusunda ise verdiğimiz sözlerin hepsini biliyoruz, gereği neyse yapacağız dedi. Burak elmas, galatasaray gündemini değerlendirdi ve fatih terim konusunda çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Paylaşımda yer alan fotoğraflarda burak elmas ile fatih terim'in samimi ve neşeli görüntüsü dikkati çekti.

Elmas, 31 mayıs tarihinde sözleşmesi biten ve takımdan ayrılan fatih terim ile. Başkan olarak burak elmas seçildi. Galatasaray başkanı burak elmas, sarı kırmızılı taraftarları sevindirecek gelişmeyi duyurdu. Burak elmas seçim sonrası duygularını anlatırken şöyle konuştu Burak elmas, teknik direktör adayının fatih terim olduğunu belirtti. Galatasaray'ın teknik direktörü galatasaraylı fatih terim'dir. | i̇şte burak elmas'ın o sözleri Galatasaray kulübü başkan adaylarından burak elmas, tivibu spor'a konuştu. Galatasaray başkan adayı burak elmas, doğru bir yönetimle güzel bir şekilde gerekli ortam sağlanırsa, fatih hoca çok büyük bir fark yaratır. Sandık sonrası burak elmas öne geçti! Galatasaray başkanı burak elmas, teknik direktör fatih terim'e yapılan eleştirilere yanıt verdi. Elmas'ın listesinde fatih terim'in avukatı rezan epözdemir'in de yer alması dikkat çekti. Burak elmas'ın beklenen açıklaması gelmiştir.

Fatih terim birçok konuda yalnız bırakıldı. Fatih terim, başkan burak elmas ile görüşmesinde, psv maçlarına kadar takviye lazım. Paylaşımda yer alan fotoğraflarda burak elmas ile fatih terim'in samimi ve neşeli görüntüsü dikkati çekti. Görüşmede genel kurul üyesi iş insanı bahattin demirbilek'in de yer aldığı kaydedildi. Başkan olarak burak elmas seçildi.

Son dakika Galatasaray haberi: Burak Elmas'tan dikkat ...
Son dakika Galatasaray haberi: Burak Elmas'tan dikkat ... from iaaspr.tmgrup.com.tr
Burak elmas'tan fatih terim açıklaması. Siz başkan olduğunuz takdirde fatih terim ile nasıl bir yol haritası belirleyeceksiniz? Sonuna kadar fatih teri̇m destekçisiyim ve burak elmas 'ın kazanmasını istedim. Terim'i florya'ya geri döndüren burak elmas ve ekibi transfer için kolları sıvadı. Galatasaray başkan adayı burak elmas, doğru bir yönetimle güzel bir şekilde gerekli ortam sağlanırsa, fatih hoca çok büyük bir fark yaratır. Burak elmas, galatasaray gündemini değerlendirdi ve fatih terim konusunda çarpıcı açıklamalarda bulundu. Ankara sanayi odası meclis salonu'ndaki etkinlikte projelerini anlatan burak elmas, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, biz fatih terim ile seçimden öcne görüşmeyeceğiz. Burak elmas'ın beklenen açıklaması gelmiştir.

Sayımın bitmesinden sonra açıklamalarda bulunan burak elmas, fatih terim konusunda ise verdiğimiz sözlerin hepsini biliyoruz, gereği neyse yapacağız dedi.

Burak elmas'ın beklenen açıklaması gelmiştir. Burak elmas, daha önce yönetim kuruluna gönderdiği dilekçede futbolda yeni sezon yapılanmasının, sözleşmesi 31 mayıs'ta sona erecek teknik direktör fatih terim idaresinde yapılmasını talep etmişti. Elmas, zafer gececi bu konuya açıklık getirdi. | i̇şte burak elmas'ın o sözleri Elmas, 31 mayıs tarihinde sözleşmesi biten ve takımdan ayrılan fatih terim ile. Önümüzdeki hafta içinde terim'in seçeceği bu futbolculardan birisi galatasaray forması giyecek. Burak elmas, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, hocamızla görüştük, yarın sabah florya'da idmanlara başlayacak. Galatasaray'ın teknik direktörü galatasaraylı fatih terim'dir. Başkan olarak burak elmas seçildi. Yaptığı açıklamayla fatih terim'in yeniden göreve getirildiğini açıklayan galatasaray'ın yeni başkanı burak elmas'a fatih terim'den yanıt geldi. Galatasaray kulübü başkan adaylarından burak elmas, tivibu spor'a konuştu. Galatasaray'da seçim sürecinin sona ermesinin ardından 38. Twitter hesabından paylaşımda bulunan terim, her zamanki heyecanla ifadelerine yer verdi.

Elmas, zafer gececi bu konuya açıklık getirdi. Burak elmas'tan fatih terim açıklaması. Galatasaray başkanı burak elmas, teknik direktör fatih terim'e yapılan eleştirilere yanıt verdi. Paylaşımda yer alan fotoğraflarda burak elmas ile fatih terim'in samimi ve neşeli görüntüsü dikkati çekti. Paylaşımda yer alan fotoğraflarda burak elmas ile fatih terim'in samimi ve neşeli görüntüsü dikkati çekti.

Son dakika haberi: Galatasaray'da Fatih Terim yıldız ...
Son dakika haberi: Galatasaray'da Fatih Terim yıldız ... from doktorasorusor.com
Başkanı burak elmas'ın söz verdiği gibi fatih terim'le devam edip etmeyeceği merak ediliyor. Elmas, ilk olarak teknik direktör konusunu çözdü ve fatih terim'in yarın idmanlara başlayacağını duyurdu. Elmas, haksız eleştirilerin karşısında olacağız dedi. Paylaşımda yer alan fotoğraflarda burak elmas ile fatih terim'in samimi ve neşeli görüntüsü dikkati çekti. Seçimde galatasaray'ın yeni başkanı olan burak elmas, fatih terim ile görüştüğünü, yarından itibaren terim'in florya'da idmanlara katılacağını açıkladı. Galatasaray'ın favori başkan adayı burak elmas, sabah spor'a konuştu. Galatasaray kulübü başkan adaylarından burak elmas, tivibu spor'a konuştu. Sandık sonrası burak elmas öne geçti!

Yaptığı açıklamayla fatih terim'in yeniden göreve getirildiğini açıklayan galatasaray'ın yeni başkanı burak elmas'a fatih terim'den yanıt geldi.

Burak elmas seçim sonrası duygularını anlatırken şöyle konuştu Galatasaray'da seçim sürecinin sona ermesinin ardından 38. Elmas, zafer gececi bu konuya açıklık getirdi. Elmas, haksız eleştirilerin karşısında olacağız dedi. Galatasaray'ın yeni başkanı burak elmas'ın yarın fatih terim'in florya metin oktay tesisleri'nde takımın başında olacağı ile ilgili sosyal medyasından yaptığı paylaşıma terim cevap verdi. Galatasaray'ın favori başkan adayı burak elmas, sabah spor'a konuştu. Paylaşımda yer alan fotoğraflarda burak elmas ile fatih terim'in samimi ve neşeli görüntüsü dikkati çekti. Sonuna kadar fatih teri̇m destekçisiyim ve burak elmas 'ın kazanmasını istedim. Başkan olarak burak elmas seçildi. Görüşmede genel kurul üyesi iş insanı bahattin demirbilek'in de yer aldığı kaydedildi. Oylama sayımında eşref hamacıoğlu öndeyken 10. Siz başkan olduğunuz takdirde fatih terim ile nasıl bir yol haritası belirleyeceksiniz? Başkan seçildiği anda teknik direktör adayım net fatih terim diyen elmas, ama etik olarak hoca ile henüz görüşmedim.

Galatasaray başkan adayı burak elmas, doğru bir yönetimle güzel bir şekilde gerekli ortam sağlanırsa, fatih hoca çok büyük bir fark yaratır fatih terim. Paylaşımda yer alan fotoğraflarda burak elmas ile fatih terim'in samimi ve neşeli görüntüsü dikkati çekti.

Posting Komentar

0 Komentar